Your browser does not support JavaScript! Víza na Nový Zéland
ďalšie krajiny
0907 360 767
konzultácia ZDARMA
$slides

Víza na Nový Zéland

Na Nový Zéland môžeš cestovať na rôzne typy víz, záleží to od toho, čo chceš na Novom Zélande robiť.

Slováci môžu cestovať na NZ na bezvízový styk do dĺžky pobytu 90 dní, takže tu víza veľmi nepotrebuješ, avšak musíš byť pripravený na vstupnú kontrolu - ako napr. spiatočnú letenku.

Ak chceš ísť na Nový Zéland hlavne študovať, pozri si možnosti štúdia a detailnejšie info nás radšej kontaktuj :)

pre mladých do 35 rokov - ak máš záujem získať ročné pracovné povolenie na Nový Zéland a tiež si zlepšiť svoju úroveň angličtiny.

  • Pracovné víza dlhodobejšie

Ak nesplňaš podmienky working holiday víz a chceš ísť pracovať na Nový Zéland. Tu je podmienka mať dopredu nájdeného zamestnávateľa, preto je táto možnosť vycestovania najťažšia.