Studium a working holiday na Novom Zelande
Dánsko
Malta
Nový Zéland
Kanada
Austrália
Víza na Nový Zéland
Nachádzaš sa: Úvod - Víza na Nový Zéland
Víza na Nový Zéland

Na Nový Zéland môžeš cestovať na rôzne typy víz, záleží to od toho, čo chceš na Novom Zélande robiť.

 

Slováci môžu cestovať na NZ na bezvízový styk do dĺžky pobytu 90 dní, takže tu víza veľmi nepotrebuješ, avšak musíš byť pripravený na vstupnú kontrolu. Viac info.

ak chceš ísť na Nový Zéland hlavne študovať, tu nájdeš bližšie informácie o možnostiach štúdia.

pre mladých do 35 rokov - ak máš záujem získať ročné pracovné  povolenie na Nový Zéland a tiež si zlepšiť svoju úroveň angličtiny.

  • Pracovné víza dlhodobejšie

 ak nesplňaš podmienky working holiday víz a chceš ísť pracovať na Nový Zéland. Tu je podmienka mať dopredu nájdeného zamestnávateľa, preto je táto možnosť vycestovania najťažšia.

 Alternatívy k working holiday
Alternativy k working holiday Novy Zeland

Poistenie Novy Zeland

Facebook ohladom Noveho Zelandu

Copyright © 2001-2017 WSI - Víza do Kanady, štúdium a práca ...